Bid- en dankdienst maandag 13 maart

In de drukke campagnetijd willen we als ChristenUnie ons vizier scherp blijven houden. Daarom willen we graag met een ieder die zich verbonden voelt bij de campagne een bid- en dankdienst houden op maandag 13 maart a.s.

We willen samen God danken voor de kansen in de politiek en samenleving als, danken voor alle betrokkenheid en alle inspanningen van alle betrokkenen en bidden voor wijsheid, kracht en zegen voor de komende belangrijke periode die aanbreekt.

Wie, wat, waar?
Ben je op een of andere manier betrokken bij de  campagne of voel je je nauw verbonden met de CU bid en dank dan met ons mee. Je bent van harte uitgenodigd op maandag 13 maart van 20-21 uur (inloop vanaf 19.30 uur)  in de Johanneskerk in Amersfoort (Westsingel 30).

Ben je bovendien geïnteresseerd in de bidstonden op zaterdagochtend, elders in Amersfoort, stuur dan een mailtje naar gebed@christenunie.nl

Laten we ons met elkaar verbonden weten in dit gebed en Gods zegen vragen voor de verkiezingsuitslag.

Route
De kerk  is op loopafstand van het Centraal Station.

Voor een routebeschrijving vanaf uw eigen locatie klikt u bij deze link op het kaartje van Google. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Amersfoortse stadhuis op 50 m. van de kerk. Vanaf het Centraal Station is het twaalf minuten lopen.

Bij al het campagnegeweld willen we ons blijven richten op Degene van wie het verwachten.

We zien uit naar uw of jouw komst!