Carla Dik-Faber

 1. Rivier
  carladikfaber2018
  Door Carla Dik-Faber op 13 november 2019 om 16:57

  Balans vinden

  Ons land heeft te maken met een stikstofcrisis. Jarenlang is geprobeerd deze het hoofd te bieden met de zogenaamde Programmatische Aanpak Stikstof (PAS), maar daar heeft de rechter een streep door gezet. De PAS bleek te mooi om waar te zijn en dat is het ook.

  Lees verder
 2. Zonnepanelen
  carladikfaber2018
  Door Carla Dik-Faber op 1 november 2019 om 15:45

  Reactie op doorrekeningen klimaatplannen

  Dit kabinet werkt aan een economie die veel meer rekening houdt met de draagkracht van de aarde. De ChristenUnie vindt dat belangrijk: we nemen onze verantwoordelijkheid voor de schepping en voor volgende generaties. Tegelijkertijd willen we dat iedereen in onze samenleving dit mee kan maken en dat we rekening houden met mensen met een smalle beurs.

  Lees verder
 3. WhatsApp Image 2019-10-28 at 21.36.05.jpeg
  CU logo onder elkaar blauw
  Door Webredactie op 29 oktober 2019 om 16:54

  Gespreksavond in Groningen

  Wat is mijn bestaansrecht als boer? Heb ik nog wel een toekomst? Indringende vragen van een jonge boer gisteren bij een bijeenkomst met 65 leden van de ChristenUnie, boeren en ondernemers over de huidige stikstofproblematiek.

  Lees verder
 4. Industrie en natuur.jpg
  carladikfaber2018
  Door Carla Dik-Faber op 18 oktober 2019 om 14:03

  Mijn bijdrage aan het stikstofdebat

  Nederland heeft een stikstofprobleem en dat gaat ons allemaal aan. Dit stikstofprobleem komt niet uit de lucht vallen. We leven op de ecologische pof. We willen alles, we willen het nu en we willen het allemaal tegelijk op dat hele kleine stukje aarde, terwijl de dingen die het leven waarde geven onder druk staan.

  Lees verder
 5. Lege weg.jpg
  CU logo onder elkaar blauw
  Door Webredactie op 12 oktober 2019 om 07:00

  ChristenUnie en GroenLinks willen terugkeer autoloze zondag

  ChristenUnie en GroenLinks dienen volgende week gezamenlijk een voorstel in voor de terugkeer van autoloze zondag. Vorige maand waren er in Europese steden als Londen, Parijs en Brussel autoloze zondagen. Kamerleden Carla Dik-Faber (ChristenUnie) en Suzanne Kröger (GL) waren onder de indruk van de beelden.

  Lees verder

Voorstelvideo Carla Dik-Faber