Gert-Jan Segers

Voorstelvideo Gert-Jan Segers

 1. Binnenhof
  gert-jan segers portret
  Door Gert-Jan Segers op 27 juni 2017 19:40

  Kansen in de onderhandelingen

  De ChristenUnie wil bouwen aan ons land. In welke rol dan ook – oppositie of coalitie – werken we aan onze idealen. U kent die idealen, waar we voor staan en waar we voor gaan. Voor de toekomst van onze kinderen. Voor een samenleving waarin elk leven waardevol is en waarin we omzien naar elkaar. Voor vrijheid en veiligheid, hier en elders in de wereld.

  Lees verder
 2. _IH21343
  gert-jan segers portret
  Door Gert-Jan Segers op 22 juni 2017 21:27

  Start van de onderhandelingen

  Het is alweer 99 dagen geleden dat er in ons land verkiezingen zijn gehouden. In die tijd is er van alles gebeurd, waarbij er in de laatste dagen ook weer veel aandacht is voor de ChristenUnie. Het gaat daarbij over het mogelijk starten van gesprekken over de vorming van een coalitie waarvan ook de ChristenUnie deel uit maakt.

  Lees verder
 3. Hofvijver.jpg
  gert-jan segers portret
  Door Gert-Jan Segers op 30 mei 2017 16:03

  Donkere droom (column ND)

  In 1994 studeerde ik af in Leiden. Na dat heugelijke moment had ik nog jarenlang af en toe een gekke, nare droom. In die droom kwam ik met mijn tentamenbriefjes bij de vakgroep en werd er mij verteld dat ik niet kon afstuderen omdat ik het vak statistiek niet had gehaald. Het was een vak dat ik eindeloos had uitgesteld, maar vlak voor mijn afstuderen wel had gehaald. En gezien mijn nachtelijke dromen zat de schrik voor dat vak en voor het niet kunnen afstuderen er blijkbaar diep in.

  Lees verder
 4. Binnenhof
  gert-jan segers portret
  Door Gert-Jan Segers op 24 mei 2017 14:54

  Update vanuit Den Haag

  De afgelopen dagen is er veel gebeurd.

  Lees verder
 5. 20170520-CU-Congres-27
  CU logo onder elkaar blauw
  Door Webredactie op 20 mei 2017 17:04

  Terugblik op een geslaagd partijcongres

  Vandaag vond in Lunteren het 35e partijcongres van de ChristenUnie plaats. Het stond in het teken van het thema 'Vrij om te geloven'. Dat kreeg onder andere vorm bij de opening van het congres door het gesprek tussen partijvoorzitter Piet Adema en Hassan Mohammedi die als vluchteling naar Nederland kwam.

  Lees verder