Gebedspunten ChristenUnie Haarlem november-december 2018

zaterdag 22 december 2018 21:05

  • Burgemeester Jos Wienen slaapt wegens bedreigingen op een ander adres en wordt door de politie beveiligd. Bidt dat de daders snel worden gepakt zodat de burgemeester weer vrijuit zijn werk kan doen en in zijn eigen woning kan wonen.
  • Er zijn lange wachtlijsten voor zorg en voorzieningen op basis van de WMO. Bidt voor de mensen die wachten op zorg en dat de gemeente de wachtlijsten snel zal oplossen.
  • Komende maand start de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen en de verkiezingen voor de waterschapsbesturen op 20 maart 2019. Bidt voor de de kandidaten en de campagneteams die een drukke tijd tegemoet gaan..
  • Er zijn momenteel veel debatten in de gemeenteraad over keuzes die mensen raken omdat ze impact hebben op de wijk waar ze wonen. Zo wordt er gesproken over de locatie van de kermis, een nieuw kinderdagverblijf, een nieuwe daklozenopvang en over de inrichting van het Houtplein. Dit zijn soms erg lastige keuzes omdat niet iedereen tevreden kan worden gesteld. Bidt voor goede communicatie, open gesprekken en wederzijds begrip en dat de gemeenteraad uiteindelijk de juiste afwegingen maakt.
Labels
Haarlem

« Terug

Reacties op 'Gebedspunten ChristenUnie Haarlem november-december 2018'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.