Gebedspunten ChristenUnie Haarlem maart 2019

woensdag 27 maart 2019 21:30

  • Dank voor de mooie uitslag met circa 10.000 stemmen groei in Noord-Holland en de op 1 na beste uitslag in Haarlem ooit qua absoluut aantal stemmen.
  • Bidt voor de politici die teleurgesteld zijn omdat ze (net) geen zetel hebben gehaald. Zo miste de ChristenUnie in Noord-Holland minder dan 600 stemmen voor de tweede zetel.
  • Burgemeester Jos Wienen wordt nog steeds beveiligd. Bidt dat de daders snel worden gepakt zodat de burgemeester weer vrijuit zijn werk kan doen.
  • Er zijn lange wachtlijsten voor zorg en voorzieningen op basis van de WMO. De gemeente is hard bezig deze wachtlijsten aan te pakken, maar er zijn nog flinke stappen te zetten. Bidt voor de mensen die wachten op zorg en dat de gemeente de wachtlijsten snel zal oplossen.
  • Er zijn mooie nieuwe sociale initiatieven in de stad zoals een voorstel voor een nieuw buurthuis in Molenwijk. Er is echter geen extra geld. De komende maanden zal de gemeente moeten besluiten welke voorzieningen wel geld krijgen en welke niet. Bidt voor wijsheid dat de juiste besluiten worden genomen.
Labels
Haarlem

« Terug

Reacties op 'Gebedspunten ChristenUnie Haarlem maart 2019'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.