Een zonnige dag voor Oranje!

26-06-2005 15:41 26-06-2005 15:41

ChristenUnie feliciteert prinselijk paar met geboorte van dochter
De ChristenUnie is dankbaar en blij met de geboorte van een gezonde prinses. André Rouvoet: “Het hele land is te feliciteren, maar ik wil in de eerste plaats Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima en – niet te vergeten! – Prinses Amalia van harte gelukwensen”.

PrinsesjeChristenUnie feliciteert prinselijk paar met geboorte van dochter 

De ChristenUnie is dankbaar en blij met de geboorte van een gezonde prinses.  André Rouvoet: “Het hele land is te feliciteren, maar ik wil in de eerste plaats Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima en – niet te vergeten! – Prinses Amalia van harte gelukwensen”. Hij voegt er een wens aan toe: “De geboorte van een kindje beleef je als gewoon gezin als iets heel bijzonders – het is een Godsgeschenk, maar ik hoop dat dit bijzondere gezin het óók mag beleven als iets heel gewoons. Laten we hen daarvoor alle ruimte geven.”

De fractievoorzitter van de ChristenUnie betrekt ook de grootouders in zijn gelukwensen: “Ik wil ook de grootouders, in het bijzonder Koningin Beatrix, feliciteren met de geboorte van hun kleinkind. Dit is weer een zonnige dag voor het Huis van Oranje!” Rouvoet hoopt dat Prinses Máxima snel herstelt, zodat zij volop kan genieten van de kraamtijd: “Ik hoop dat het prinselijk paar veel plezier beleeft aan deze prille wereldburger en ik bid hen veel wijsheid en zegen toe bij de opvoeding van hun kinderen”.

« Terug

Nieuwsarchief > 2005

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari