Het Elfde Uur Special met André Rouvoet

zaterdag 31 december 2005 23:55

Op de laatste dag van 2005 blikt Andries Knevel in een speciale uitzending van 'Het Elfde Uur' met drie gasten terug op het afgelopen jaar. Andries' gasten zijn politicus André Rouvoet, journaliste Samira Abbos en kardinaal Simonis. Muzikale medewerking is er in deze uitzending van 'Forever Worship'.
 
André Rouvoet, fractievoorzitter van de ChristenUnie, kwam dit jaar vooral in het nieuws met zijn felle nee-campagne tegen de grondwet van Europa. Wat is het politieke hoogte- en dieptepunt voor de politicus van het jaar 2005?
 
Programmamaakster en journaliste Samira Abbos schreef het boek 'De moslim bestaat niet'. Een boek met interviews met spraakmakende moslims, onder wie Haci Karacaer, imam El Moumni en Abdul-Jabbar van de Ven. Ze zal ingaan op de vele gezichten van de islam.
 
Boekgegevens:
'De moslim bestaat niet. Een zoektocht naar de islam.'
Samira Abbos
Uitgeverij Bert Bakker
Amsterdam 2005
ISBN 90 351 2844 3
 
Kardinaal Simonis spreekt over het overlijden van paus Johannes Paulus II, de keuze voor paus Benedictus XVI en de Wereld Jongeren Dagen in Keulen.
 
'Forever Worship' staat onder leiding van Peter Grasmeijer en Marcel Koning. Het vroegere Ronduit Gospel Choir trad het afgelopen jaar op met grote namen als Brian Doerksen, Travis Cottrell, Alvin Slaugther, Kees Kraayenoord en Ralph van Manen.
 
Ook voor 2006 staat er veel op het programma: presentatieconcert nieuwe CD op 11 februari en - ook in februari - een Amerikaanse tour met Travis Cottrell. Ook zal 'Forever Worship' de aanbidding leiden tijdens de Living Proof Live conferentie in Birmingham, Alabama.

Bekijk deze aflevering:

« Terug

Nieuwsarchief > 2005

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari