ChristenUnie schrijft prijsvraag uit - Ballonvaart voor de winnaar

16-02-2006 16:45 16-02-2006 16:45

De ChristenUnie in Hardinxveld-Giessendam heeft in het kader van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen een prijsvraag uitgeschreven. Onder de goede inzendingen wordt een ballonvaart voor twee personen verloot.

Deelnemers aan de prijsvraag kunnen op de website van de lokale ChristenUnie een aantal meerkeuzevragen beantwoorden die betrekking hebben op onder meer het verkiezingsprogramma van de partij. Alle informatie die nodig is om de vragen te kunnen beantwoorden is te vinden op de website van de ChristenUnie.

Op de website zijn tevens de voorwaarden voor deelname te vinden. Zo mogen uiteraard alleen inwoners van Hardinxveld-Giessendam meedoen en zijn degenen die onderdeel uitmaken van bestuur, (steun)fractie of kandidatenlijst van de ChristenUnie van deelname uitgesloten.

Wanneer de ballonvaart plaatsvindt wordt later in overleg met de winnaar en afhankelijk van de weersverwachting bepaald. Martijn Koutstaal, coördinator van de ChristenUnie-campagne: “Op de afgesproken tijd en plaats worden de ballonvaarders met koffie ontvangen. Terwijl de ballon klaargemaakt wordt voor vertrek, zal de piloot een korte uitleg geven over de ballonvaart. De deelnemers stappen in, de piloot doet een laatste check en langzaam zal de grond onder de mand verdwijnen … het begin van een onvergetelijke ballonvaart.”.

Deelnemen aan de prijsvraag kan tot uiterlijk dinsdag 7 maart 2006 via de website www.kieschristenunie.nl.

« Terug

Nieuwsarchief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari