Vragen over mogelijk maken eindexamen Taïda Pasic

03-03-2006 13:26 03-03-2006 13:26

Schriftelijke vragen van de leden Lambrechts (D66), De Wit (SP), Dijsselbloem (PvdA), Huizinga-Heringa (ChristenUnie) en Vos (GroenLinks) aan de ministers van Onderwijs, Buitenlandse Zaken en Vreemdelingenzaken&Integratie met betrekking tot het mogelijk maken van het eindexamen van Taïda Pasic.
  1. Is het u bekend dat Taïda Pasic aan alle vereisten van haar opleiding heeft voldaan en dat alleen succesvolle deelname aan het eindexamen haar scheidt van haar vwo diploma?
  2. Is het u verder bekend dat haar deelname aan het examen in gevaar is omdat zij binnen 28 dagen het land moet verlaten?
  3. Indien mocht blijken dat Taïda Pasic niet in staat wordt gesteld deel te nemen aan het eindexamen, bent u dan bereid haar deelname aan het eindexamen mogelijk te maken door haar een tijdelijk visum (toeristenvisum of anderszins) te verlenen voor de duur van de examenperiode?
  4. Indien nee, bent u bereid haar deelname aan het eindexamen op een andere manier mogelijk te maken, bijvoorbeeld door haar het examen op de Nederlandse ambassade te Sarajevo te laten afleggen?
  5. Kunt u deze vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden?

« Terug

Nieuwsarchief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari