Een kijkje nemen in het EP?

28-03-2006 11:51 28-03-2006 11:51

In het Europees Parlement worden regelmatig rondleidingen georganiseerd voor bezoekers. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden een bezoek te brengen aan het EP om eigen ogen te zien wat er allemaal in het parlement voorbij komt, dan kunt u contact opnemen met de eurofractie.

De SGP kiesvereniging uit Walcheren heeft vorige week een kijkje genomen in het Europees Parlement. Ze werden ontvangen door de Belder en Blokland. De beide parlementariers vertelden de groep over hun werk als europarlementarier, de onderwerpen die spelen in het parlement en hoe het is om als christen in Europa werkzaam te zijn.
Daarna nam de groep plaats op de publieke tribune. Ze konden vanuit hun hoge positie op het balkon het parlement helemaal overzien en precies in de gaten houden hoe Blokland en Belder stemden. 
 
Ook beleidsmedewerkers van de provincie Friesland kwam naar Brussel. De provincie is bezig met een project genaamd: Fryslan Europa Proof. Aan de hand daarvan konden ze met parlementariers Blokland en Corbey van gedachte te wisselen over het werk in de Milieucommissie en de regelgeving op milieugebied.
 
Als u meer wilt weten over de mogelijkheden een bezoek te brengen aan het EP om eigen ogen te zien wat er allemaal in het parlement voorbij komt, dan kunt u contact opnemen met de eurofractie. Tel. 010 414 0534

« Terug

Nieuwsarchief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari