Uiterlijke sollicitatiedatum Summer School 2019: 'Globaal gezien'

zaterdag 15 juni 2019 23:59

Wat is een beter moment om in de denktraditie van de ChristenUnie te duiken dan vlak voor de start van een nieuw politiek seizoen? U kunt nu solliciteren voor de Summer School van 2019, die van 21 t/m 23 augustus gehouden wordt in de Willibrodsabdij in Doetinchem.

In deze editie van de Summer School spreken onder meer oud-minister en hoogleraar Ernst Hirsch Ballin, Volkskrant-columnist René Cuperus en ChristenUnie-senator Mirjam Bikker over het jaarthema 'Globaal gezien'. Wat betekenen de idealen van vrede en recht als het gaat om klimaat, migratie, welvaartsverdeling en veiligheid? En hoe kunnen christenen in hun maatschappelijke positie omgaan met spanningen rond deze thema’s? 

Ook gaan we praktisch aan de slag. Zo zoeken we in een interactieve game naar concrete keuzes voor een duurzame en sociale toekomst (social development goals).

De Summer School biedt een uniek programma voor mensen die politieke en geestelijke verdieping zoeken, met als speerpunt het christelijk-sociale gedachtegoed. Solliciteer vóór 15 juni door uw cv en motivatie te mailen naar wi@christenunie.nl.


Meer informatie en programma

« Terug