Solliciteer voor de Masterclass!

afstuderen Masterclassvrijdag 09 september 2016 10:47

Jij hebt talent en ambitie? Je wilt die inzetten voor de ChristenUnie? Solliciteer naar een plaats in de ChristenUnie Masterclass! Dit talentenprogramma biedt een unieke kans om je te ontwikkelen: In gesprek met de politieke top van de ChristenUnie over koers en strategie. Met vooraanstaande denkers op inhoudelijke thema's. Met deskundigen op het gebied van media en debat. En dat alles onder leiding van een ervaren politicus als persoonlijke coach.

Omschrijving
Het ChristenUnie Opleidingscentrum organiseert de masterclass in samenwerking met het Wetenschappelijk Instituut. Door het volgen hiervan verdiep je je kennis van het christelijk-sociale gedachtegoed en vergroot je je vaardigheden om die te kunnen toepassen. De onderwerpen die aan de orde komen worden stuk voor stuk ingeleid door zeer ervaren sprekers en trainers. De groep wordt gedurende de masterclass begeleid door een mentor die elke bijeenkomst aanwezig is.

Een half jaar volg je een programma van vier zaterdagen en zeven avonden. Daarnaast werk je een dag mee met een burgemeester, wethouder, gedeputeerde of Tweede Kamerlid. Op de laatste zaterdag leg je een proeve van bekwaamheid af tijdens een slotmanifestatie waarbij je het geleerde in praktijk brengt.

Solliciteren
Weet jij je uitgedaagd door het programma, en heb je minimaal hbo-werk- en denkniveau, solliciteer dan naar een plaats in de Masterclass 2016-2017. Mail hiervoor uiterlijk 1 oktober een sollicitatiebrief met motivatie en CV naar riekeelsenbroek@christenunie.nl. Sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen 10 en 14 oktober.

« Terug

Nieuwsarchief > 2016

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari