Dagboek van de formatie

4269765zaterdag 06 januari 2007 16:59

Arie Slob houdt wekelijks een weblog bij op zijn persoonlijke site. Deze week zijn verslag van de formatiegesprekken.

Arie Slob: "Omdat Tichelaar, Verhagen en ik niet in het Koetshuis een kamer hadden, moesten wij zowel 's morgens als 's avonds de oversteek maken. Dat leverde het journaille in ieder geval nog wat plaatjes op. Stonden ze er ook weer niet helemaal voor niets."

Meeleven
"Over de inhoud van de gesprekken kan ik niets melden. Dat spreekt voor zich. Wel kan ik melden dat de gesprekken in goede harmonie verlopen. Er is een goede basis gelegd om de komende weken verder op door te bouwen. En zo hoort het. Persoonlijk vind ik het bijzonder om erbij te zijn. Het levert ook nogal wat reacties af. Overwegend positief. Er wordt veel met ons meegeleefd. Ook voor ons gebeden, heb ik gemerkt. Dat is fijn om te ervaren."

Konijn
Vrijdagmiddag hebben we de besprekingen afgesloten. Volgende week gaan we weer verder. De fractievoorzitters hebben nog kort de pers toegesproken. De NOS en RTL zonden dat zelfs live uit. Ook informateur Wijffels heeft de pers nog toegesproken. Toen ik in de auto op André zat te wachten die nog omringd was door hordes journalisten, belde mijn dochtertje Karen (10) op. Het konijn was dood gegaan. Zo relatief zijn dingen nu.

De volledige weblog bijdrage is te vinden op: www.arieslob.nl

Zie ook
Labels
Arie Slob
Tweede Kamer

« Terug

Reacties op 'Dagboek van de formatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2007 > januari

Geen berichten gevonden