Onderzoek naar overheidsbemoeienis

Maarten Vogelaar22-09-2008 11:45 22-09-2008 11:45

Maarten Vogelaar zal de komende tijd stage lopen bij het Wetenschappelijk Instituut. Tot eind januari zal de politicoloog bij het WI onderzoek doen naar betutteling. "Ik hoop de belangrijkste regeringsmaatregelen van het huidige kabinet te analyseren en te vergelijken met maatregelen van de kabinetten Paars I en II. Uiteindelijk hoop ik zo de terechtheid van de betuttelingskritiek te kunnen beoordelen."

Wie ben je?
"Ik ben Maarten Vogelaar, vierdejaars student Politicologie aan de Vrije Universiteit. Naast mijn studie ben ik erg actief binnen de studentenvereniging C.S.F.R. en doe op woensdagmiddag altijd kinderclub bij een christelijke gemeente in Amsterdam."

Wat ga je doen bij het WI?
"Tot eind januari zal ik bij het WI onderzoek doen in hoeverre het huidige kabinet de samenleving betuttelt. Ik zal dit doen door de belangrijkste regeringsmaatregelen te analyseren van het huidige kabinet en de kabinetten Paars I en II. Verder zal ik de naar voren gebracht argumenten van diverse politieke betrokkenen in kaart brengen. Uiteindelijk zal ik op basis hiervan de terechtheid van de betuttelingskritiek beoordelen. Daarnaast hoop ik gewoon mee te draaien in het hele ‘partijgebeuren' en de ChristenUnie van binnenuit te leren kennen."

 

« Terug

Nieuwsarchief > 2008

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari