Mei 2008 (extra)

donderdag 05 juni 2008 18:25

Laat iedereen u kennen als vriendelijke mensen. De Heer is nabij. Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren.”

Filippenzen 4 vers 5,6,7

Beste bidders,

Fijn dat u in gebed betrokken bent bij de ChristenUnie. Waarschijnlijk hebt u zelf al vastgesteld dat het nu nodig is dat we bidden voor de ontwikkelingen in de bescherming van het begin van menselijk leven. De regering is er druk mee. Mensen uit het land leven mee, soms heel heftig. U leest dat in de krant. Onze website www.christenunie.nl geeft soms wat extra informatie. Maar als u wilt kunt u ook in deze brief op de onderstreepte namen klikken. Esmé Wiegman geeft het standpunt dat we in Tweede Kamer verdedigen. In zijn weblog meldt Arie Slob belevenissen van afgelopen week. Vergeet  u alsltublieft niet om ook André Rouvoet in uw gebeden te gedenken. U weet vast wel dat iemand 's-nacht actie voerde bij hem thuis.

Bid ook voor de regering als geheel! Als er moeilijke beslissingen genomen moeten worden, moeten de bewindslieden er samen uitkomen. Maar God weet wat we echt nodig hebben, daarom bidden we tot Hem. Fijn als u daarin mee bidt!

Met vriendelijke groet,

Kees Sinke
coördinator gebed

----------
Colofon

Dit is de maandelijkse gebedsbrief van de ChristenUnie. De ChristenUnie waardeert het enorm dat zoveel mensen biddend betrokken zijn bij de politiek en ChristenUnie. Geef deze mogelijkheid door aan mensen die u kent. Nieuwe bidders kunnen zich aanmelden via www.christenunie.nl/gebed

Oplage: 1383

E-mail: gebed@christenunie.nl

Wilt u uw e-mailadres wijzigen? Klik dan hieronder op "mijn nieuwsbrieven"

Wilt u ook andere nieuwsbrieven van de ChristenUnie ontvangen? Klik dan onderaan deze nieuwsbrief op “mijn nieuwsbrieven” en meld u aan.

« Terug

Nieuwsarchief > 2008

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari