Weekagenda Arie Slob 25/8 - 30/8

zaterdag 23 augustus 2003 21:25

Agenda Arie Slob 25/8 – 30/8

Maandag 25/8 ben ik ’s-morgens om 08.00 uur in De Bron in Dalfsen te vinden. Het is een ontbijtbijeenkomst met Eerste en Tweede Kamerleden uit Overijssel en wethouders en burgemeesters uit Dalfsen/Hardenberg/Ommen en Zwolle. Om 10.00 uur moet ik al weer in Zwolle zijn voor de start van een werkbezoek in het buitengebied met mijn PvdA-colllega Co Verdaas. We gaan samen de boer op. Het persbericht van dit werkbezoek is op mijn site te vinden.

Dinsdag starten de vergaderingen in den Haag weer. Omdat André Rouvoet naar de Antillen is (werkbezoek fractievoorzitters) zal ik hem de komende 10 dagen in die functie vervangen. Ik zal onder meer de fractievergadering leiden en ’s-middags een petitie en handtekeningen van dhr. Doornbos (Schreeuw om leven) in ontvangst nemen. De agenda van de Kamer is deze week weer leidend voor veel activiteiten. Ik zal onder meer deelnemen aan een debat over de droogte en enkele bijdragen voor wetsvoorstellen afronden. De kameragenda is op de site van de Tweede Kamer terug te vinden.

Vrijdag 29/8 ben ik de hele dag in vergadering met het bestuur van Gave waar ik voorzitter van ben. Zie voor het werk van Gave: www.gave.nl

Zaterdag 30/8 is de verjaardag van mijn broer Cor (de enige broer die ik heb). ’s-Morgens werk ik thuis en ’s-Middags gaan we naar een familiebijeenkomst in Almere.

« Terug

Nieuwsarchief > 2003

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari