Oproep Tweede Kamerfractie evaluatie dualisering

17-09-2004 15:28 17-09-2004 15:28

Graag zou de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie aan de evaluatie van de dualisering een bijdrage leveren. Wij roepen u daarom op om uw mening en ervaringen te mailen.

Gemeenten werken er al tweeëneenhalf jaar mee, provincies anderhalf jaar: dualisering.  De grote vraag dringt zich op: wat heeft de Wet Dualisering nu eigenlijk gebracht? Beantwoordt de situatie aan wat de wetgever voor ogen had? Welke knelpunten zijn er te noemen?

In de Wet Dualisering gemeentebestuur en de Wet Dualisering provinciebestuur is bepaald dat een verslag over de doeltreffendheid en de effecten van deze wetten in de praktijk vóór 1 januari 2005 respectievelijk vóór 1 januari 2006 aan de Staten-Generaal gezonden worden. Aan de hand van de resultaten van de evaluatie kan dan bezien worden of er aanvullende ondersteuning of reparatiewetgeving noodzakelijk is.

Graag zou de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie aan deze evaluatie een bijdrage leveren. Wij roepen u daarom op om uw mening en ervaringen te mailen. De fractie kan uw opmerkingen dan meenemen.

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk.

« Terug

Nieuwsarchief > 2004

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari