Ambities

donderdag 19 maart 2009 10:12

Nog 349 dagen

Een trein, een veelgebruikt vliegveld, moderne bedrijfsverzamelgebouwen, een kwalitatief hoogstaand voorzieningenpakket op het gebied van zorg, onderwijs, cultuur en sport... Zo maar een greep uit het concept voor de toekomstvisie tot 2025. Hoe zien we Stadskanaal over 15 jaar voor ons? De ambitie spat er vanaf. Vrij naar het ‘Just do it’ van Nike lees je in de toekomstvisie ‘gewoon doen, gewoon doen’ als mantra terugkeren. De lat wordt hoog gelegd. En springen zullen we.

Gisteravond mocht ik tijdens een interactieve avond een gespreksgroep leiden naar aanleiding van een viertal stellingen. Burgers zijn massaal uitgenodigd om mee te komen denken en praten over Stadskanaal in de toekomst en zijn bijna net zo massaal weg gebleven. Er was een magere opkomst, maar de mensen die er waren, waren wel enthousiast en kwamen met scherpe en soms heel creatieve ideeën. De uiteindelijke toekomstvisie heeft weer de nodige input gekregen.

De toekomstvisie is een actualisering van de huidige toekomstvisie 2000-2015. In die visie was het ambitieniveau minstens zo hoog, maar het verrassende is dat er ook vele dromen waargemaakt zijn. Het hele centrum is of wordt op de schop genomen, om maar wat te noemen. Ambities zetten duidelijk wel aan tot actie. Misschien wordt het tijd om te gaan sparen voor mijn privejet waarmee ik straks dagelijks naar mijn werk in Londen of Barcelona vlieg, vanaf Stadskanaal-Airport Vledderveen...

De ChristenUnie kijkt en denkt vooruit. Alweer de 17e reden om de CristenUnie volgend jaar aan 12 zetels te helpen.

Labels
Stadskanaal

« Terug

Reacties op 'Ambities'

Willem K
Geplaatst op: 20-03-2009 10:52 Quote
"...waarmee ik straks dagelijks naar mijn werk in Londen of Barcelona vlieg, vanaf Stadskanaal-Airport Vledderveen"

Ik word wel nieuwsgierig wat jouw dagelijks werk straks dan is. En ik zie uit naar de redenen die je geeft om dan toch in Stadskanaal te blijven wonen! Zij vast ook weer een paar redenen om ChristenUnie te stemmen.
Succes, nog zo'n 300 stukjes proza na deze (heerlijk he, die zondagsrust!).
chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 21-01-2015 03:30 Quote
Onafhankelijke Zwitserse Replica Horloges horlogemaker Breitling heeft onthuld een mooie evolutie van zijn Namaak Horloges beroemde Transocean horloge die dit jaar in een zeer zuiver ontwerp van versie retourneert, drie verder breinld Rolex Replica zonder knop kleine seconde met grote datum dubbel raam, dat de heren verleiden zal die de dames met haar zaak 38 mm. Met een voorkeur voor gevlochten stalen armband die is het volkomen eens met haar vintage look.
Nieuw bericht

Archief > 2009 > maart