Voorbereiding

maandag 23 maart 2009 15:50

Nog 345 dagen

Meestal staat een groot deel van de maandag, waarop de raadsvergadering valt, in het teken van de voorbereiding op die raadsvergadering. Nog even wat opzoeken, nog even wat nalezen, nog even mijn eigen bijdragen herlezen (en soms herschrijven), mijn blouse strijken, nog even iemand opbellen, van de eigen fractie, of van een andere, of een belanghebbende, nog even schoenen poetsen, nog even de juiste spullen bij elkaar zoeken... Zo’n maandag vliegt dan om.

Vandaag is het niet veel anders. De dag vliegt weer om. Nu hoef ik vanavond zelf niet zo veel het woord te voeren, maar twee fractiegenoten hebben alvast hun ideeën even opgestuurd, zoals we dat gewend zijn, om elkaar daar nog even in te ondersteunen. Dus die even lezen, en nog even aantekeningen bij maken. Er is door het college een stuk nagezonden, die ook vanavond besproken zal moeten worden, dus daar nog even in verdiepen. Zonet even met iemand uit de achterban gebeld... en nu nog even mijn dagboekbijdrage schrijven. Het is mooi werk. Ik hoop dat de voorbereiding hun vruchten weer gaan afwerpen.

ChristenUnie: Goed voorbereid!

Labels
Stadskanaal

« Terug

Reacties op 'Voorbereiding'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 21-01-2015 03:30 Quote
In 2011 is het Imitatie Horloges Frankrijk en vice-kampioen van de wereld in 2012 Frankrijk kampioen en Breitling Replica kampioen van Europa freestyle. In 2013, opnieuw kampioen van Frankrijk, is het heilig in individuele freestyle Replica Rolex en team wereldkampioen. Sindsdien, Aude Lemordant heeft gekozen om te vliegen van nieuwe vliegtuigen, een Extra 330SC, aangepast aan de kleuren van Breitling - een juweel van technologie, het duurde eerste nemen in handen.
Nieuw bericht

Archief > 2009 > maart