ChristenUnie en DOE in Suriname

20091016_slobinsurinamemaandag 02 november 2009 15:17

Tussen de Surinaamse DOE-partij en de Nederlandse ChristenUnie zijn de afgelopen jaren nauwe contacten ontstaan. Zo kregen DOEpartijleden in Suriname onlangs een training van Shahied Badoella (hoofd communicatie op het partijbureau van de ChristenUnie), en omgekeerd was DOE-leider Carl Breeveld te gast op het ChristenUniepartijcongres van februari in Haarlem. Het uitgangspunt van de contacten is: wat kunnen we van elkaar leren?

Breeveld: ,,Ik waardeer de ChristenUnie omdat er vooral accent wordt gelegd op de inhoud. Hier in Suriname wordt veelal nog op de man gespeeld, in plaats van op de bal. Ik zie de ChristenUnie als een levendige partij, die hecht aan het debat en aan voortdurend contact met de achterban – ook tussen verkiezingen in.’’ ChristenUnie-fractieleider Arie Slob ontmoette Carl Breeveld twee weken geleden enkele malen in Paramaribo, tijdens de fractievoorzittersreis naar Suriname. Daar zegde Slob opnieuw z’n steun toe aan de DOE-partij.

Lees een uitgebreid interview met Carl Breeveld in het Nederlands Dagblad van 2 november 2009 (alleen voor abonnees van het ND)

Lees hier de weblogs van Arie Slob

Labels
Arie Slob
In de media
Partij

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie en DOE in Suriname'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2009 > november

Geen berichten gevonden