Arie Slob in onderzoekscommissie

donderdag 27 november 2003 13:39

Arie Slob is één van de vijf leden van de Tijdelijke Commissie Infrastructuurprojecten (TCI). Aanleiding voor de instelling van de commissie zijn de problemen rond de Betuwelijn en de HSL-Zuid.

Arie Slob is één van de vijf leden van de Tijdelijke Commissie Infrastructuurprojecten (TCI). Aanleiding voor de instelling van de commissie zijn de problemen rond de Betuwelijn en de HSL-Zuid. Het is de bedoeling dat de TCI leerpunten op het gebied van bestuurlijke processen en management formuleert voor toekomstige infrastructuurprojecten. De overige commissieleden zijn A. Duivesteijn – voorzitter (PvdA), C.B. Abtroot (VVD), M.J.L.M. Hermans (LPF) en G.P.J. Koopmans (CDA).

Verkeer & Waterstaat is voor de ChristenUnie een belangrijk beleidsterrein. Vooral waar het gaat om mobiliteit en transport. De problemen rond de Betuwelijn en de HSL-Zuid zijn groot en houden veel mensen bezig. De ChristenUnie vindt het daarom belangrijk in de TCI vertegenwoordigd te zijn. Het onderzoek gaat ongeveer 9 maanden duren.

« Terug

Nieuwsarchief > 2003

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari