Teleurstellende uitslag voor de ChristenUnie

23-01-2003 11:45 23-01-2003 11:45

De ChristenUnie heeft een zetel verloren bij de verkiezingen van 22 januari 2003. Dit is uiteraard een grote teleurstelling.

De ChristenUnie heeft een zetel verloren bij de verkiezingen van 22 januari 2003. Dit is uiteraard een grote teleurstelling. Tijdens de campagne hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen. Andre Rouvoet merkt dan ook op: “Er is in dit land meer draagvlak voor de ChristenUnie dan drie zetels. Dat hebben we duidelijk gemerkt tijdens de campagne.” De ChristenUnie heeft nog steeds een sterke lokale basis met honderden lokale verenigingen, gemeenteraadsleden en wethouders.

Wij willen alle ruim 204.000 mensen die de ChristenUnie hebben gestemd bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Ook de vele bemoedigende mails die wij hebben mogen ontvangen en de aanmeldingen van nieuwe leden sterken ons. De ChristenUnie zal zich blijven inzetten voor het “samen leven naar bijbelse waarden” want deze bijbelse normen zijn goed voor onze samenleving.

Wij vragen uw gebed voor de Kamerfractie en de medewerkers van het landelijk bureau, ook bij het verwerken van de teleurstellende uitslag.

« Terug

Nieuwsarchief > 2003

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari