Nieuw aanbod ChristenUnie Opleidingscentrum

Studiegids 2011-201225-05-2011 12:31 25-05-2011 12:31

De ChristenUnie presenteert het aanbod voor 2011-2012 in haar studiegids onder een nieuwe naam: ChristenUnie Opleidingscentrum. Daarmee wordt onderstreept dat er niet alleen kader geschoold wordt, zoals de oude naam Kaderschool deed vermoeden. De cursussen zijn nadrukkelijk ook bedoeld voor leden. De naam Opleidingscentrum duidt op een plaats waar kennis en ervaring doorgegeven worden, waar mensen elkaar ontmoeten en hun netwerk uitbreiden.

In het nieuwe aanbod worden nog meer cursussen georganiseerd in samenwerking met het WI. Bestond er eerder al samenwerking op het gebied van de cursus Verdieping christelijk sociale politiek en de Masterclass christelijk-sociaal denken en doen, komend seizoen wordt dit met drie nieuwe cursussen uitgebreid. Het gaat om de cursussen Samenleving, Duurzaamheid en Vrijheid. Voor alle drie de thema’s geldt dat deze naar voren zijn gekomen uit een onderzoek dat het ChristenUnie Opleidingscentrum, toen nog de Kaderschool, enkele maanden geleden deed onder leden, bestuurders en politici.

Het complete aanbod is te vinden op de website en in de nieuwe studiegids. Deze is gratis aan te vragen via www.opleiding.christenunie.nl/studiegids

« Terug

Nieuwsarchief > 2011

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari