Deze keer met gebedspunten voor Gert-Jan. - -

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken  

Tot de verkiezingen sturen we u het gebedsnieuws wekelijks

De campagne komt nu op zijn hoogtepunt en maandag willen we die afsluiten met een online gebedsbijeenkomst.

Morgen is de laatste campagnezaterdag! Op deze dag staan de ondernemers centraal, want de ChristenUnie wil jongeren en ondernemers verbinden; dit gaat o.a. over stageplaatsen, traineeships en dergelijke (let bij social media op de hashtags #CUinactie #voorondernemers). En natuurlijk wordt er op deze dag veel geflyerd, huis aan huis.  

Bid u mee voor een mooie dag?

Elke week stuurden we u gebedspunten van een van de kandidaten uit de ChristenUnie Kandidatenlijst voor de verkiezingen van de Tweede Kamer. Voor deze gebedsbrief vragen we gebed voor Gert-Jan.

Onderaan vind u nog info over de gebedsbijeenkomst op maandagavond én over de drie resterende gebedsuren op elke zaterdag in maart.

 

Gebed speciaal voor Gert-Jan Segers

Gert-Jan is als partijleider niet alleen tot aan de verkiezingen heel druk, maar hij zal ook na de verkiezingen er volop voor moeten gaan. Immers dan moeten alle partijen advies geven voor de formatie van een nieuwe regering. Bid dus voor:

  • rust en kracht voor de laatste loodjes
    De media optredens en debatten tellen zwaar mee en we hopen dat de boodschap van de ChristenUnie zo goed mogelijk kan landen.
  • het gezin van Gert-Jan
    Gert-Jan was veel weg van huis en met de formatie na de  verkiezingen zal het nog steeds erg druk blijven voor hem.

Doe mee! Kom maandagavond naar de online gebedsbijeenkomst!
U hoeft zich niet aan te melden, klik eenvoudig op de poster hierboven.
Laat u verrassen door een naar verwachting mooie bijeenkomst. Hier danken we de Heer dat Hij ons als zijn kinderen betrokken laat zijn in de Nederlandse politiek, dat doen we met een intense campagne en met de verwachting dat we goed mogen doen voor het land waarin God ons laat wonen. Met deze bijeenkomst dragen we alle inspanningen op aan Hem.

Daarnaast willen we elke zaterdagmorgen in maart een veel kleiner gebedsuur houden waarvoor u zich wel moet aanmelden via  gebed@christenunie.nl

Op maandagavond kunt u gewoon klikken op de poster hierboven of u gaat naar christenunie.nl/gebedsbijeenkomst

Met een hartelijke groet,

Kees Sinke
Gebedscoördinator ChristenUnie