Stieneke van der Graaf

Voorstelvideo Stieneke van der Graaf

 1. NS-treinen.jpg
  CU logo onder elkaar blauw
  Door Webredactie op 19 december 2017 16:58

  Kamer wil onbewaakte spoorwegovergangen met prioriteit aanpakken

  Een meerderheid van de Tweede Kamer roept via een motie van de ChristenUnie staatssecretaris van Veldhoven op om prioriteit te geven aan het veilig maken van onbewaakte spoorwegovergangen.

  Lees verder
 2. Inrichting.jpg
  CU logo onder elkaar blauw
  Door Webredactie op 30 november 2017 15:29

  ChristenUnie: 1 miljoen voor vrijwilligerswerk in gevangenis

  De ChristenUnie pleit voor een duidelijke inzet van het gereserveerde budget voor vrijwilligerswerk onder gedetineerden. Vandaag spreekt de Kamer over de begroting van Justitie en Veiligheid. Tijdens deze begroting dient ChristenUnie-Kamerlid Stieneke van der Graaf hiervoor een amendement in.

  Lees verder
 3. topbanner stieneke vd graaf - 944x390
  stieneke van der graaf portret
  Door Stieneke van der Graaf op 15 november 2017 20:39

  Maidenspeech

  Voor wie sta ik hier? Voor wie staan wij hier? Dat is de vraag die ik mijzelf stel nu ik hier voor het eerst namens de ChristenUnie het woord voer. Twee weken geleden werd ik beëdigd als Kamerlid en vandaag mag ik hier al staan, op een voor mij ook speciale dag.

  Lees verder
 4. Bonaire, Kralendijk, BES-eilanden
  CU logo onder elkaar blauw
  Door Webredactie op 13 november 2017 16:51

  ChristenUnie zet zich in voor kinderen op Bonaire, Sint Eustatius en Saba

  Een grote Kamermeerderheid wil dat de positie van kinderen op Bonaire, Sint Eustatius en Saba verbetert. Dinsdag stemt de Kamer over een motie van ChristenUnie-Kamerlid Stieneke van der Graaf, die zij indiende bij de begroting van Koninkrijksrelaties.

  Lees verder
 5. 20171025-CU-Stieneke-vd-Graaf-8997 kleiner
  CU logo onder elkaar blauw
  Door Webredactie op 31 oktober 2017 18:26

  Ons nieuwe Tweede Kamerlid: Stieneke van der Graaf

  Groningse versterking voor Den Haag: Stieneke van der Graaf (33) is het nieuwe Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie. Zij neemt de plek in van Carola Schouten, nu zij vicepremier en minister is. “In de Kamer wil ik een stem geven aan wie niet voor zichzelf kan spreken,” zegt Van der Graaf nu. Lange tijd dacht ze dat in de advocatuur te gaan doen, nu geeft ze haar rechtvaardigheidsgevoel handen en voeten in de Tweede Kamer: “Als er onrecht op je pad komt, moet je daar tegen strijden. ’’

  Lees verder
 6. 20171025-CU-Stieneke-vd-Graaf-8948b
  CU logo onder elkaar blauw
  Door Webredactie op 27 oktober 2017 18:43

  Stieneke van der Graaf nieuw Tweede Kamerlid ChristenUnie

  Stieneke van der Graaf wordt het nieuwe Tweede Kamerlid van de ChristenUnie. Van der Graaf stond op de zesde plaats van de kandidatenlijst bij de Tweede Kamerverkiezingen. In Den Haag neemt ze nu de vrijgekomen zetel van Carola Schouten in, die vicepremier en minister is in het nieuwe kabinet.

  Lees verder