Gebedspunten van een onze Tweede Kamerkandidaten: Nico Drost.

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken  

Tot de verkiezingen sturen we u gebedspunten op donderdag

Elke week sturen we u gebedspunten van een van de kandidaten uit de ChristenUnie Kandidatenlijst voor de verkiezingen van de Tweede Kamer.

Laat u inspireren en bid met hen mee! Na een korte inleiding over de situatie in de wereld vindt u deze keer de bijdrage van Nico Drost, campagneleider voor de ChristenUnie en kandidaat op plaats nummer 8. 

Tenslotte nog de uitnodiging voor het online gebedsuur op zaterdag.

 

Bid voor de situatie in de wereld

Er wordt momenteel veel naar het partijbureau gebeld over de komende avondklok - een zware maatregel die past bij een zeer ernstige situatie. Mensen hopen op betere tijden. In zijn toespraak bij zijn inauguratie citeerde Joe Biden, de nieuwe president van de Verenigde Staten, een vers uit Klaagliederen 3. Dat gaat over de genade van de Heer. 

Zijn ontferming kent geen grenzen.

Elke morgen schenkt Hij nieuwe weldaden.

Veelvuldig blijkt u trouw!

  • Laten we danken voor Gods betrokkenheid op ons en voor onze betrokkenheid op Hem.

Nico Drost

  • De maatregelen in verband met corona, zoals het instellen van een avondklok, hebben een ongekende impact op de levens van iedere inwoner van ons land. Ik wil graag bidden voor rust en vrede. Dat mensen de weg naar onze God mogen vinden, die ook middenin alle omstandigheden ieder mens ziet en wil kennen.

  • Laten we bidden voor iedereen die ziek is van corona of daar nog de gevolgen van ondervindt. En laten we bidden om troost en Gods nabijheid voor iedereen die een geliefde moet missen door dit virus.

  • Ik wil graag bidden voor alle medewerkers van onze campagne de komende twee maanden. Het is een zware tijd, waarin hard gewerkt moet worden op manieren die we niet altijd gewend zijn. Ik bid dat onze boodschap helder mag klinken, dat er hoop en vertrouwen uit mag spreken en dat het ons lukt om duidelijk te maken dat het nodig is dat we de juiste keuzes maken voor de toekomst van ons land.

  • Ik wil graag bidden voor alle kandidaten (van alle partijen) die zich opmaken voor de verkiezingen. Laten we bidden dat hij mensen op de juiste posities wil plaatsen waar hij ze kan gebruiken en ze tot zegen voor ons land mogen zijn.

 

zaterdagmorgen (23 januari) om 9 uur

Wilt u komende zaterdagmorgen vanuit uw eigen huis online met ons mee luistereren, zingen, danken en bidden? Dat kan vanaf negen uur. U kunt zich aanmelden via gebed@christenunie.nl.

Er is wereldwijd en in ons land reden genoeg om deze weken samen te bidden. Voor onze eigen partij deze zaterdag ook nog omdat de leden komende week het verkiezingsprogramma moeten vaststellen. 

Met een hartelijke groet,

Kees Sinke
Gebedscoördinator ChristenUnie