Dank voor jouw steun

Een gezegend kerstfeest

Kerstgroet van Mirjam Bikker

Kerstgroet Mirjam Bikker

##mailingaanhefvoornaamachternaam##,

Aan het einde van dit jaar stuur ik je heel graag nog een bericht. Afgelopen donderdag was de laatste Kamervergadering van 2023. Een roerig jaar ligt achter ons. Politiek is er veel gebeurd en als je terugkijkt is dat misschien ook in je eigen leven zo. Wat is er dan veel dat ons bezig houdt! Ik wil je juist daarom aan het einde van dit jaar nogmaals bedanken voor alle betrokkenheid, je steun en inzet.

In deze tijd - en juist ook als we zien hoeveel mensen in moeite en onzekerheid leven - wil ik je een gezegende Kerst wensen. Het Licht schijnt in de duisternis!

In verbondenheid en met hartelijke groeten,

Mirjam rond

Mirjam Bikker
Partijleider ChristenUnie

 

Help jij mee aan het eind van het jaar?

Blijf ons steunen

Juist in deze tijd blijft steun aan de ChristenUnie van cruciaal belang. We zijn dankbaar voor alle betrokkenheid en steun die er is. Door de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen blijft het ook financieel voor de ChristenUnie een uitdaging de komende jaren. Help jij mee? Zo zijn er een paar opties om aan het einde van het jaar financieel te steunen.

1. Word vriend
Als Vriend van de ChristenUnie steunt u de ChristenUnie maandelijks met een financiƫle gift van uw keuze. Zo steunt u christelijke politiek in Nederland. Ga naar deze pagina.

2. Word lid
Overweeg je om betrokken te raken als lid bij de ChristenUnie? Als lid ontvang je drie keer per jaar ons magazine en kun je stemmen tijdens ledencongressen. Word lid vanaf 5 euro per maand en kies een welkomstcadeau.

3. Geef een (extra) gift
Je kunt ook een extra gift geven aan het einde van dit jaar. Hier mee kunnen we onze politici blijven ondersteunen, hoopvolle campagnes blijven voeren en het christelijk-sociale geluid blijvend laten klinken. Doe jij mee?

Geef een (extra) gift