Word vriend van de ChristenUnie

Vrienden van de ChristenUnie

Wilt u geen lid worden, maar heeft u wel interesse om de ChristenUnie te steunen? Bent u al lid van de ChristenUnie of een andere politieke partij en wilt u iets extra's doen voor sociaal-christelijke politiek? Of onderschrijft u niet onze grondslag, maar juicht u onze inzet en resultaten wel toe? Dan is het vast iets voor u om Vriend te worden van de ChristenUnie.

Naast leden, heeft de ChristenUnie ook honderden Vrienden. Als Vriend van de ChristenUnie steunt u de ChristenUnie maandelijks met een financiële gift van uw keuze. Hiermee helpt u ons om campagne te voeren, politici te ondersteunen en (nieuw talent) op te leiden, en ondersteunen wij besturen en fracties door het hele land. U ontvangt tevens de maandelijkse nieuwsbrief van Mirjam Bikker en blijft zo ook op de hoogte van alles wat er speelt binnen de ChristenUnie. 

U wordt Vriend door het onderstaande formulier in te vullen. Alvast bedankt voor uw gift en welkom bij de Vrienden van de ChristenUnie!

Aanmeldformulier Vriend van de ChristenUnie

Persoonsgegevens

In onze privacyverklaring is te lezen hoe de ChristenUnie veilig en zorgvuldig omgaat met uw persoonsgegevens.

Kalender (dd-mm-jjjj) 
Invullen met koppelstreepje en aan elkaar (bijv. 012-3456789)
Invullen met koppelstreepje en aan elkaar (bijv. 06-12345678)
Machtiging voor maandelijkse incasso

Met het invullen van onderstaande velden, machtigt u de ChristenUnie om uw bank te verzoeken het giftbedrag doorlopend te incasseren en uw bank om dat bedrag van uw rekening af te schrijven.

Inloggegevens website

U kunt met de door u gekozen inloggegevens inloggen op de website, om o.a. uw contactgegevens te wijzigen en nieuwsbrieven te beheren.

Om in te loggen is een gebruikersnaam verplicht
Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Opmerkingen