Gebed

Gebedsuur GR2018

We willen een gebedsuur houden om met elkaar te bidden voor de gemeenteraadsverkiezingen die twee dagen later zullen plaatsvinden. We willen bidden dat er een krachtig christelijk geluid blijft klinken in de gemeenteraden van Nederland.
We willen bidden voor ‘de bloei van de stad’.

Locatie De Wegwijzer, Makassarweg 80, Almere Buiten

18:15 – 18:45 inloop met broodjes
18:45 – 19:45 gebedsuur

Aansluitend is er op dezelfde locatie een concertavond met Dwight Dissels, Pearl Jozefzoon e.a. artiesten.

Om het aantal broodjes te kunnen inschatten, vragen we u om u aan te melden.

Ik bid mee!

De ChristenUnie wil de samenleving dienen door haar meer te laten functioneren naar Gods wil. Daartoe streeft zij ernaar op elk politiek niveau zo krachtig mogelijk vertegenwoordigd te zijn. De ChristenUnie fundeert haar opvattingen over de politieke vraagstukken van vandaag op het Woord van God.

Dit is de missie van de ChristenUnie. Dit is het kader waarin we ons werk doen, in afhankelijkheid van Hem, toegewijd aan Hem. Daarom bedden we ons werk in in gebed. Maandelijks verstuurt het partijbureau een gebedsbrief die naar ruim 1300 mensen en gebedsgroepen gaat. In deze gebedsbrief staan onderwerpen waarvoor u kunt danken of bidden.


Gebedsbrief

Let op: Bent u lid van de ChristenUnie of PerspectieF en wilt u de gebedsbrief ontvangen, dan kunt u zich voor de gebedsbrief en al onze andere nieuwsbrieven aanmelden via Mijn Nieuwsbrieven. U kunt daar inloggen met uw persoonlijke inloggegevens.

Inloggegevens niet bij u bekend of vergeten? Klik dan hier om uw inloggegevens te achterhalen.

Bent u geen lid dan kunt u onderstaand aanmeldformulier gebruiken.

Aanmelden gebedsbrief

Archief gebedsbrief (downloads)