Foto's Campagnezaterdag

Waardig ouder worden manifest in Utrecht
01 Gert-Jan Segers.jpg
Blog by Gert-Jan Segers on March 12, 2018 at 12:14 PM

Foto's Campagnezaterdag

Utrecht CS kleurde afgelopen zaterdag eventjes flink blauw. Vanuit het hele land kwamen tientallen ChristenUnie-lijsttrekkers naar het hart van Nederland om iets te laten zien van hun eigen hart. Samen ondertekenden we namelijk de lokale versie van ‘Waardig Ouder Worden’, omdat we een samenleving willen waarin we omzien naar elkaar en elk leven waardevol is. En omdat we in Den Haag van alles kunnen bedenken voor betere zorg voor ouderen maar die verbetering dichtbij huis echt merkbaar moet worden.

Vanuit Utrecht zwermde iedereen weer uit, richting de dorpen en steden waar ze aan de slag gaan. En waar u hen op 21 maart kunt steunen.

Kijk voor alle foto's op onze Facebook-pagina.

Tags: