ChristenUnie in de media 13-02 t/m 17-02

indemedia-bannermaandag 20 februari 2012 12:38

In dit artikel bieden wij wekelijks een kort overzicht van relevante media-optredens, nieuwsberichten en interviews die over de ChristenUnie en onze politici gaan.

Gemeenten moeten hun best doen om de anti-statiegeldlobby van de frisdrankindustrie te pareren. Die oproep doet raadslid Menne Kamminga van de ChristenUnie inWinsum

dvhn.nl, regio p14

Menselijke waardigheid moet het vertrekpunt zijn bij vragen over het levenseinde, niet het zelfbeschikkingsrecht vindt Tweede Kamerlid Esme Wiegman.

volkskrant.nl

De ChristenUnieSGP in Spijkenisse wil uitbreiding van de statiegeldregeling. De partijen willen dat er naast statiegeld op grote flessen ook een regeling komt voor kleine flessen en blikjes.

www.hetkompas.nl

De ChristenUnie wil dat premier Mark Rutte van de VVD volgende week met minister van Economische Zaken Maxime Verhagen van het CDA mee naar Japan gaat om op te komen voor de werknemers van Nedcar.

nd.nl en rd.nl

Vandaag is, mede op voorstel van Europarlementariër Peter van Dalen (ChristenUnie), een amendement aangenomen om de nieuwe regels voor het zwavelgehalte in scheepsbrandstof te laten gelden voor alle wateren die bij de EU landen horen.

transport-online.nl

Labels
In de media

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie in de media 13-02 t/m 17-02'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2012 > februari

Geen berichten gevonden