Uitnodiging: 12e Algemene Ledenvergadering ECPM

ecpm23-05-2016 16:42 23-05-2016 16:42

Op zaterdag 11 juni vindt de 12e Algemene Ledenvergadering van de European Christian Political Movement plaats in Rotterdam. De ECPM is een christelijke politieke partij in het Europees Parlement die zich inzet voor christendemocratische normen en waarden.  Zowel de ChristenUnie als SGP zijn lid van de ECPM. Onze jaarlijkse algemene ledenvergadering wordt dit jaar gevolgd door een publiek toegankelijke conferentie met als thema “Crossing the Border: giving direction to the refugee debate in a divided Europe”.

ECPM vertegenwoordigt een aantal Europarlementariërs, politieke partijen maar ook individuele parlementariërs die zich bij ons aan kunnen sluiten. Een groot aantal van hen zal aanwezig zijn tijdens onze Algemene Ledenvergadering en de aansluitende conferentie. Deze ALV gaat op zaterdagochtend 11 juni van start te Lommerrijk in Rotterdam. ’s Ochtends zal het interne gedeelte plaatsvinden, waar de leden onder andere kunnen stemmen over resoluties.

Na het ochtendgedeelte met aansluitende lunch begint de conferentie, die publiek toegankelijk is. De conferentie zal hoofdzakelijk gaan om het vinden van een antwoord op de vluchtelingensituatie vanuit een christelijk Europees politiek perspectief. Naast het christelijk-politieke perspectief zal deze conferentie ook aandacht schenken aan de uitdagingen die verbonden zijn aan de rol van de Europese Unie als het gaat om onderwerpen zoals de principes van menselijke waardigheid, rechtvaardigheid en subsidiariteit.

Tijdens de conferentie zullen o.a Joel Voordewind (TK-lid CU)en Jan Schippers (Directeur WI SGP) spreken terwijl ook meerdere Europarlementariërs van de ECPM een bijdrage zullen leveren.

Aanmelding (verplicht) kan via de website: http://ecpm.info/event/ecpm-general-assembly-and-conference

Voor Nederlandse deelnemers die enkel het middag gedeelte willen bijwonen is deelname gratis. Opgeven kan door een email te sturen naar administration@ecpm.info

Namens de ECPM bent u van harte uitgenodigd voor deze conferentie!

« Terug

Nieuwsarchief > 2016

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari