Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden ChristenUnie Opleidingscentrum
Door akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden van het ChristenUnie Opleidingscentrum stem je in met het onderstaande.

 1. De deelnemersbijdragen die vermeld staan bij de praktische informatie zijn altijd per persoon, inclusief studiemateriaal en catering tijdens de bijeenkomsten, tenzij anders vermeld.
 2. De deelnemer geeft het ChristenUnie Opleidingscentrum toestemming de deelnemersbijdrage te innen via een automatische incasso. Afschrijving van de bijdrage gebeurt op of rond de datum van de bijeenkomst, of wanneer het om meer bijeenkomsten gaat op of rond de datum van de eerste bijeenkomst.
 3. Het annuleren van je aanmelding kan schriftelijk of per e-mail gebeuren, maar kan ook via de website op de pagina waar je je hebt aangemeld. 
 4. Bij annulering van je aanmelding brengt het ChristenUnie Opleidingscentrum kosten in rekening, volgens onderstaande regeling:
  • Bij annulering tot drie weken voor de (eerste) bijeenkomst zijn geen kosten verschuldigd. 
  • Bij annulering binnen één tot drie weken voor de (eerste) bijeenkomst wordt 50% van de deelnemersbijdrage in rekening gebracht.
  • Bij annulering binnen één week voor de (eerste) bijeenkomst wordt 75% in rekening gebracht.
  • Wanneer een deelnemer zich op de (eerste) cursusdag of daarna nog terugtrekt, wordt 100% van de deelnemersbijdrage in rekening gebracht.
 5. Als de cursus of training bij gebrek aan voldoende deelnemers door het Opleidingscentrum wordt geannuleerd worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht bij de deelnemers.  

Amersfoort
Oktober 2021