ChristenUnie campagne

Jouw stem doet ertoe, stem ChristenUnie!

"Er staat deze gemeenteraadsverkiezingen veel op het spel. Tegenstellingen in de samenleving nemen toe. Het klimaat verandert als gevolg van onze levensstijl. Mensen die hulp nodig hadden, konden lang niet altijd rekenen op de overheid.

Juist in deze tijd kan de ChristenUnie een belangrijke rol spelen. Een sterk christelijk-sociaal geluid maakt het verschil voor mensen in uw gemeente, uw stad, dorp, wijk, uw straat.

Of het nu gaat om het omzien naar ouderen en kwetsbare groepen, het aanpakken van de wooncrisis, zorg voor de schepping, het tegengaan van schulden of de strijd tegen mensenhandel: het doet ertoe welke partijen straks invloed hebben in de gemeenteraad.

Stem daarom vandaag ChristenUnie!"

Gert-Jan Segers
Gert-Jan Segers - in cirkel

ChristenUnie on Tour

De ChristenUnie is een partij die lokaal die op veel plekken in Nederland het verschil maakt. Deze campagne gaan we daarom “on tour”. Via verschillende routes gaan we proberen om aan zoveel mogelijk lokale afdelingen met een bezoek te brengen.

De laatste 5 zaterdagen voor 16 maart reizen onze Kamerleden en bewindspersonen samen met andere campaigners door het land en bezoeken daarbij bij zoveel mogelijk lokale afdelingen een campagneactiviteit. Hieronder kun je op de kaart zien waar we overal langs gaan.