Ondernemers, ZZP'ers, professionals

Voor ondernemers, ZZP'ers en professionals

Meerdere keren per jaar komen ChristenUnie ondernemers, professionals werkzaam voor en met ondernemers, en ZZP'ers bij elkaar in twee netwerken. Het Business Netwerk heeft jaarlijks 2 evenementen en is vrij toegankelijk voor ChristenUnie leden, introducees en sympathisanten. De focus ligt op ontmoeting van elkaar, op een inspirerende locatie, met een plenaire activiteit, en naderhand een gezellige netwerkborrel. Er worden geregeld inspirerende sprekers uitgenodigd uit het bedrijfsleven, de politiek of kennisinstellingen. 

Het Ondernemersplatform bestaat door, voor en uit een groep toegewijde ondernemers die dichter betrokken wil zijn bij de politiek en de inhoudelijke stem van ondernemers meer wil laten horen binnen de ChristenUnie. Het Ondernemersplatform komt meerdere keren per jaar bij elkaar en heeft geregeld contact met de politiek en belanghebbenden binnen de ChristenUnie.

Lees hieronder verder voor meer informatie over beide netwerken en hoe je je aanmeldt voor 1 of beide netwerken.

Het Business Netwerk

Het platform zoals we dat meer dan tien jaar kennen heeft een nieuwe naam gekregen: het ChristenUnie Business Netwerk. We hebben deze nieuwe naam gekozen omdat dit netwerk bestaat uit zowel ondernemers met personeel, alsook zzp'ers en mensen die werkzaam zijn met en voor ondernemers in business, accountancy en finance. De naam Business Netwerk is dus meer passend.

Het Business Netwerk komt twee keer per jaar bijeen op een maandagavond, meestal bij één van de deelnemers. Het doel van het Business Netwerk is ontmoeting, netwerken, bemoediging en diepgang voor ondernemende ChristenUnie-leden, sympathisanten en introducées. Er worden thema’s besproken die raakvlakken hebben met business, finance en accountancy. Er is altijd veel ruimte voor netwerken en ontmoeting. Het netwerk en de bijeenkomsten worden gecoördineerd en georganiseerd vanuit het Partijbureau Henk-Jan Kruit.

Heb je interesse om op de hoogte te blijven van de activiteiten van het Business Netwerk en/of om de volgende bijeenkomst bij te wonen? Ben je werkzaam als ZZP’er, ondernemer of werk je met of voor ondernemers in business, finance en accountancy? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden voor het ChristenUnie Business Netwerk.

Je kunt je hier aanmelden. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar businessnetwerk@christenunie.nl.

Het Ondernemersplatform

Het Ondernemersplatform van de ChristenUnie is een ontmoetingsplatform op het snijvlak van christen-zijn, ondernemerschap en politiek. Het is een door ondernemers van de partij ingesteld platform voor ondernemers met personeel. Het Ondernemersplatform houdt zich bezig met de breedte van politieke onderwerpen vanuit een ondernemersperspectief. Het doel van dit platform is expliciet om de politiek inhoudelijke stem van de ondernemer meer en beter te laten horen binnen de partij. Het platform wordt getrokken door een kernteam dat regelmatig overlegt met de Tweede Kamerfractie en het Landelijk Bestuur. Het kernteam is betrokken op processen binnen de partij en levert actief input op de juiste momenten.

Ondernemers die aan de voorwaarden voldoen kunnen lid worden van het Ondernemersplatform tegen betaling van een jaarlijkse gift van 750 euro, waarmee de kosten van het platform worden gedekt en de partij financieel wordt ondersteund.

U kunt zich hier aanmelden. Voor meer informatie over het Ondernemersplatform of voor andere vragen kunt u mailen naar ondernemersplatform@christenunie.nl.