Partijnetwerken

ChristenUnie partijnetwerken

De ChristenUnie wil een vereniging zijn waar verbondenheid én het samen zoeken naar wijs beleid voor ons land, een gezamenlijke missie is van alle leden. Hiervoor kent de partij onder andere partijnetwerken. Deze zijn gericht op ontmoeting en op visie- en ideevorming. De netwerken organiseren bijeenkomsten, kunnen de bestuurders en commissies van de partij adviseren of zijn een klankbord voor de partij. 

Op deze site staat vermeld wanneer een nieuw netwerk van start gaat. Een netwerk kan worden opgericht én is georganiseerd aan de hand van een aantal spelregels. Die vindt u hier. 

Als u na het lezen van deze pagina’s meer wil weten over de netwerken kunt u contact opnemen met de coördinator partijnetwerken Gerrit van den Berg via netwerken@christenunie.nl 

 1. foto.jpg
  HenkW2.jpeg
  Door Henk Wever op 20 maart 2024 om 19:00

  Motie Hackathon over Jeugd & Gezin

  6 problemen, 40 mensen en 45 minuten. Op het ChristenUnie congres van 16 maart 2024 gingen we met elkaar de uitdaging aan in onze motie hackathon. 

  Lees verder

  Labels:

 2. Foto 17-02-2024, 11 20 17.jpg
  Door Partijnetwerk Migratie en Asiel op 24 februari 2024 om 15:05

  Eerste netwerkbijeenkomst Themanetwerk Asiel en Migratie

  De kerngroep van het themanetwerk migratie & asiel ontwikkelt voor de ChristenUnie een langetermijnvisie op migratie. Voor de leden van het themanetwerk werd op 17 februari een bijeenkomst georganiseerd 

  Lees verder
 3. 04.jpg
  Door Partijnetwerk Zorg op 24 januari 2024 om 20:35

  Waardevolle netwerkbijeenkomst Themanetwerk Zorg 12 januari 2024

  We kijken terug op een geslaagde eerste netwerkbijeenkomst van het Themanetwerk Zorg van de ChristenUnie! Het doel van de bijeenkomst was om elkaar beter te leren kennen, het netwerk verder vorm te geven en een start te maken met het inhoudelijke gesprek over idee- en visievorming. Er waren ongeveer 50 netwerkleden naar het kantoor van Operatie Mobilisatie in Nijkerk gekomen. De bijeenkomst heeft ons als kerngroep geïnspireerd en we gaan dan ook vol enthousiasme verder aan de slag. Hieronder volgt een verslag van de bijeenkomst.

  Lees verder