Themanetwerk Onderwijs

In dit netwerk willen ChristenUnie leden met kennis van en ervaring met het onderwerp ‘onderwijs’ nadenken over goed beleid. Politici adviseren en meehelpen met het organiseren van (bezinnende) activiteiten rond dit thema. Het netwerk is bedoeld voor alle facetten van het onderwijs, van primair tot wetenschappelijk onderwijs en alles daartussenin.  

Als u hieraan bij wil dragen, meld u dan hieronder aan als lid. 

Het mailadres van de kerngroep is: onderwijs@christenunie.nl (niet bedoeld voor aanmelding)

Log in met uw lidgegevens om u aan te melden voor het netwerk

Weet u uw inloggegevens niet, vraag deze dan op via wachtwoord.christenunie.nl.

Wachtwoord vergeten?

Samenstelling kerngroep

De kerngroep van Themanetwerk onderwijs en gezin bestaat uit zes ChristenUnie leden die deskundig zijn op het thema onderwijs en zich vrijwillig inzetten om het Themanetwerk op te bouwen.

Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor bestuurders en commissies en verzamelen input van de leden van het Themanetwerk. De kerngroep bewaakt de kwaliteit van de adviezen aan bestuurders en commissies en zorgt dat de adviezen in lijn zijn met het christelijk-sociaal denken.

Ingrid Paalman (voorzitter)
Werkzaam in het hbo 

Jonathan Sleurink (secretaris)
Werkzaam in het primair onderwijs 

Marjolein Hartman
Werkzaam in het voortgezet onderwijs 

Libiana Bentura
Werkzaam in het mbo 

René Tromp
Werkzaam als directeur bestuurder 

De kerngroep schreef een oprichtingsplan dat is goedgekeurd door het Landelijk Bestuur. Het plan is op aanvraag beschikbaar bij de kerngroep. De kerngroep is bereikbaar via onderwijs@christenunie.nl