Carola Schouten blogt deze week dagelijks voor de Telegraaf

maandag 10 september 2012 11:28

De Telegraaf: "Elke week kijken we mee over de schouder van een interessante vrouw die midden in het leven staat. Deze week is dat Carola Schouten (34). Ze is kamerlid, Politiek Talent van het Jaar en single moeder. Deze week blogt ze over alles wat ze beleeft."

De eerste twee blogs zijn al op de site verschenen, de rest van de week volgen er meer.

Dag 1 - Extra dikke knuffel

Nog vijf dagen, dan zijn de Tweede Kamerverkiezingen. De verkiezingscampagne draait op volle toeren. Mijn dagen zijn gevuld met interviews, media-optredens en debatten. Heel veel debatten. Dagelijks reis ik door heel het land om mensen te overtuigen om ChristenUnie te stemmen. Van Zwolle naar Sittard en van de Achterhoek naar West-Friesland. In korte tijd kom ik op veel plaatsen en spreek ik veel mensen. Dat laatste vind ik persoonlijk het mooiste aan deze tijd; horen wat mensen bezig houdt en wat ze graag anders zien. Van die gesprekken krijg ik energie en inspiratie om zo meteen weer hard aan de slag te gaan in Den Haag.

Lees de rest op de site van de Telegraaf: http://www.telegraaf.nl/vrouw/vrouwblog/blogvandeweek/12908425/__Extra_dikke_knuffel__.html

 

Dag 2 - Veelzijdigheid ten top

Het is een apart gevoel. Nog maar drie dagen te gaan en dan weten we of al onze inspanningen effect hebben gehad. Het grote aftellen is nu echt begonnen. Afgelopen weekend was het wederom een druk campagneweekend. Gelukkig kon ik nog tijd vinden om even naar de eerste verjaardag van mijn nichtjes, een tweeling, te gaan.

http://www.telegraaf.nl/vrouw/vrouwblog/blogvandeweek/12909521/__Veelzijdigheid_ten_top__.html

« Terug

Archief > 2012 > september