ChristenUnie Zwolle komt met verkiezingsscheurkalender

470x313xgerdien_rots_en_arie_slob12-12-2013 10:22 12-12-2013 10:22

De ChristenUnie in Zwolle verspreidt de komende weken bijna 4000 unieke ‘verkiezingsscheurkalenders’ over Zwolle. De scheurkalender - die loopt van 1 januari tot de verkiezingen op 19 maart - is een cadeautje aan alle Zwollenaren. Op die manier wil de ChristenUnie met zoveel mogelijk Zwollenaren aftellen naar de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker Gerdien Rots overhandigde de eerste scheurkalender afgelopen maandag aan Zwollenaar en partijleider Arie Slob.

“De scheurkalender is leuk om op te hangen en elke dag te volgen. Een handig hulpmiddel om je voor te bereiden op de verkiezingen,” vertelt lijsttrekker Gerdien Rots. “Zo verkleinen we de afstand die veel mensen ervaren richting de politiek. Een cadeautje van ons aan elke belangstellende Zwollenaar.” Op de 78 pagina’s wordt politieke inhoud afgewisseld met cartoons, puzzels, recepten en Bijbelteksten.

Arie Slob liet weten blij te zijn met het lokale initiatief. “Het verkleinen van de afstand tussen burgers en politiek begint met uitleggen waar je als politici mee bezig bent. De scheurkalender laat zien dat we graag met heel Zwolle naar de verkiezingen toeleven.”

In de scheurkalender komen onder meer predikanten Henk Stoorvogel (VEZ), Jos Douma (gereformeerd vrijgemaakte kerk), Erwin de Fouw (Evangelisch- Lutherse gemeente) en pater Jan Laan (Dominicanenklooster) aan het woord. Ook voor vertegenwoordigers van de voedselbank, basisschool De Wendakker en de Zwolse markt is in de kalender plaats gemaakt.

De scheurkalender is voor Zwollenaren gratis aan te vragen op: https://docs.google.com/forms/d/1SGCJ7mTOhXrdaii7Nv0XO6F7iRJBPdhlBekzHJTfDWU/viewform

(Bron: www.weblogzwolle.nl)

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Zwolle komt met verkiezingsscheurkalender'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.