ChristenUnie Opleidingscentrum verwelkomt 150e deelnemer cursus ‘Christelijke Politiek’

topbanner-nieuws-150-opleidingvrijdag 28 februari 2014 17:54

Dinsdagavond werd in Ede de laatste van acht cursussen ‘Christelijke Politiek’ gegeven. Edwin Tazelaar, nummer zeven op de ChristenUnie-lijst in Arnhem, bleek tot zijn verrassing de 150e deelnemer van de cursus te zijn. Om dit moment te onderstrepen ontving hij de driedelige boekenserie over de kernwaarden van de ChristenUnie: Dienstbaarheid, Vrijheid en Duurzaamheid.

Tazelaar: “Nadat ik in Arnhem op de lijst kwam, rees bij mij de vraag hoe ik me daar goed op kon voorbereiden. De cursus ‘Christelijke Politiek’ was dan ook goed getimed, en zeer welkom! Waar je tijdens de cursus opnieuw tegenaan loopt is hoe lastig het is in korte tijd samen te vatten waar je voor staat. Goed voor een stukje reflectie. Het meest waardevol aan de avond was voor mij de samenvatting van waar de ChristenUnie voor staat: Dienstbaarheid, Vrijheid en Duurzaamheid. Daar kan ik wat mee!”

“Lokaal stemde ik bewust op een persoon, niet op een partij. Terugkijkend over de 22 jaar dat ik in Arnhem woon, is dat altijd iemand van de ChristenUnie geworden. Misschien mag je dan concluderen dat niet alleen de personen, maar ook de partij zelf voor kwaliteit staat. Voor mij voldoende reden om bij te willen dragen aan de ChristenUnie.”

“De 150ste cursist zijn is natuurlijk een leuke toevalligheid, maar vooral de verdienste van al die 149 eerdere cursisten die zich hebben ingeschreven. Dus mensen: bedankt!”

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Opleidingscentrum verwelkomt 150e deelnemer cursus ‘Christelijke Politiek’'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2014

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari