Geen amusement?

woensdag 30 maart 2005 13:46

De uitspraken van Hans van Mierlo zetten de zaak op scherp. Hij vindt het maar niks dat D66 de kroonjuwelen naar de lommerd heeft gebracht en gewoon verdergaat met CDA en VVD. Ik ben blij dat ik niet in de schoenen van Boris Dittrich sta.

De uitspraken van Hans van Mierlo zetten de zaak op scherp. Hij vindt het maar niks dat D66 de kroonjuwelen naar de lommerd heeft gebracht en gewoon verdergaat met CDA en VVD. Ik ben blij dat ik niet in de schoenen van Boris Dittrich sta. Stel je voor dat de oprichter van je partij dreigt met opstappen. Zo wordt toch nog spannend, zaterdag.

Als ik in de huid van een doorsnee lid van D66 probeer te kruipen - hetgeen mij vanzelfsprekend de grootst mogelijke moeite kost, neem ik mij ernstig voor om mij tijdens het ledencongres nadrukkelijk te roeren. De fractievoorzitter en partijvoorzitter herhalen keer op keer dat zij de leden van hun o zo democratische club niet onder druk zetten, maar intussen verbindt de een z'n politieke lot aan de uitkomst van het congres en wordt de ander alvast minister.

Nu er in het nieuwe regeerakkoord staat dat de publieke omroepen geen ruimte voor amusement meer mogen inruimen, is er nog één vraag die mij bezighoudt: wie gaat nu het congres van D66 op de buis brengen?

André Rouvoet

 

 

 

Labels
André Rouvoet

« Terug

Reacties op 'Geen amusement?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.