20 juni - week 25 - 2009

zaterdag 20 juni 2009 11:18

Deze week heb ik verwoede pogingen gedaan het werk mijn privéleven niet te laten overheersen. Zoals dat vaak toch wel het geval is. Nu is het gelukt daar de nodige weerstand aan te bieden. Zo kon ik de nodige aandacht geven aan mijn jarige echtgenote en mijn oudste dochter Esther die haar HBOV-diploma heeft behaald. Fijn dat ik daar allemaal bij kon zijn. Ook nog de gelegenheid gehad aan een ballonvaart boven mijn woonplaats deel te nemen. Al met al een zeer afwisselende week met veel hoogtepunten.

Omdat mijn oudste dochter afgelopen maandag haar meesterwerkpresentatie moest houden, ben ik deze dag in Zwolle gebleven. Daar wilde ik graag bij zijn.'Gewoon (!) de agenda leeg geveegd. Prachtig om te zien hoe zij met drie studiegenoten in het engels uitleg gaven bij hun onderzoek in India. Ze hadden voor deze gelegenheid ook een orginele Sari aangetrokken. Vrijdag kreeg ze uiteindelijk haar diploma. Ook daar kon ik bij zijn. Ze heeft inmiddels ook al een baan als verpleegkundige in een ziekenhuis. Ik ben super trots op haar.

Dinsdag, woensdag en donderdag in den Haag gewerkt. Opnieuw veel overleggen. We kruipen nu naar het reces toe. Tot die tijd moet er nog wel aangepakt worden. Ook een aantal gesprekken gevoerd. Onder andere met Agnes Jongerius (FNV) en Arno Visser (oud VVD-collega, nu wethouder in Almere). Ook met een aantal 'aanstormende ' partijgenoten. Boeiend om te zien dat er zoveel talent in onze partij zit. Dat biedt perspectief voor de toekomst.

Ik ben deze week nog geinterviewd voor het blad Business, een zoals de naam al aangeeft zakenblad dat zich richt op het noorden, midden en oosten van het land. In ben vooral bevraagd op mijn inzet als raadslid en nu als kamerlid voor Zwolle en omgeving. Daar kon ik wel iets over zeggen. Al noem ik mezelf nooit een regionaal kamerlid. Ik ben er voor het hele land. Niet ontkend kan worden dat je natuurlijk altijd oog hebt voor je eigen woonomgeving. 

Ik onderhoud ook nog steeds de contacten met mijn regio. Zo was ik deze week op uitnodiging van het college van Zwolle te gast bij de zogenaamde Ballon Fiësta. Daarvoor waren ook veel Zwolse ondernemers uitgenodigd. Uiteindelijk ben ik in een mandje met vijf andere personen de lucht ingegaan. Geweldig om mee te maken. Wat een prachtig uitzicht. Helaas stond de wind 'verkeerd' en passeerde we niet mijn eigen woning, maar mooi was. Vanuit de lucht ook nog wild gezien.

Vandaag ga ik nog in mijn eigen woonplaats - op verzoek van de plaatselijke Rode Kruis - collecteren in de binnenstad. En vanavond hoop ik in Kampen nog een concert van het Holland Koor bij te wonen. Net werken zullen we maar zeggen.

 

Labels
Arie Slob

« Terug

Reacties op '20 juni - week 25 - 2009'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.