Over Webmastertraining - online

De website is een onmisbaar communicatiemiddel voor je fractie en je afdeling. Wat moet je er opzetten en hoe werkt dat? De ChristenUnie heeft een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je de plaatselijke website kunt beheren.

Omschrijving 
Deze training is bedoeld voor beginnende webmasters (of andere functionarissen met webmasterrechten) die graag willen weten hoe ze de website van hun lokale afdeling, waterschap of provinciale unie kunnen beheren en hoe een goede website eruit ziet. Je leert hoe het beheersysteem Insite werkt en gaat daar direct mee aan de slag.

Je kunt de training helemaal vanuit huis doen. In de online leeromgeving bekijk je instructievideo's, doe je oefeningen en beantwoord je vragen. Op een tijd die je met ons afspreekt is de trainer beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen. 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Beheer van categorieën, pagina’s en artikelen met teksten en afbeeldingen
  • Nieuwsbeheer via de blogmodule (maken van een automatisch overzicht met daarin berichten)
  • Documenten en afbeeldingen (waaronder een diashow)

Over de overige onderdelen van Insite zijn uitgebreide instructies beschikbaar op www.christenunie.nl/webmasters.

Let op: voor het volgen van de training is het nodig dat je geregistreerd staat als webmaster, om toegang te hebben tot het beheersysteem en zo de opdrachten te kunnen doen op je website. Is dat nog niet het geval, laat iemand van het bestuur dan een beheeraccount voor je aanvragen via webmaster@christenunie.nl.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Ik doe mee en kan de deelnemersbijdrage declareren € 40,00
Ik doe mee en kan de deelnemersbijdrage niet declareren € 25,00