Over Online partijbijeenkomst

Welkom!

Op 13 juni 2020 houdt de ChristenUnie een online partijbijeenkomst. Graag blijven wij in contact met onze leden in deze bijzondere tijd.

Omdat een congres zoals u van ons gewend bent nu niet mogelijk is, organiseren wij een online bijeenkomst. De ochtend wordt gevuld met een aantal bekende onderdelen, zoals een tafelgesprek, een speech van onze politiek leider Gert-Jan Segers, een korte overdenking, en muziek door Elise Mannah.

De uitzending is zaterdag 13 juni vanaf 10.30 live te bekijken via ons YouTube-kanaal (klik hier) en op onze Facebookpagina.

Aansluitend aan het hoofdprogramma is er een verdiepend panelgesprek over de gevolgen van de crisis onder de titel ‘Reset!?’. Wouter Beekers gaat daarin in gesprek met (onder andere) Beatrice de Graaf.

Tegelijkertijd zijn er vier interactieve online deelsessies over het verkiezingsprogramma. De livestream met het hoofdprogramma en panelgesprek is voor iedereen toegankelijk, daar is dus geen aanmelding voor nodig. Als u een deelsessie wilt bijwonen dient u zich hieronder wel aan te melden. Dat kan tot woensdag.

We hopen u online te mogen begroeten op 13 juni!

Programma
Een uitgebreid programma vindt u op het tabblad 'Programma'.

Contact
Per e-mail info@christenunie.nl of per telefoon: 033 - 422 69 69.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen