Is het Beste raadslid van Nederland lid van de ChristenUnie?

willemien
01 Gert-Jan Segers.jpg
Door Gert-Jan Segers op 15 maart 2018 om 20:41

Is het Beste raadslid van Nederland lid van de ChristenUnie?

Nog iets meer dan een week tot de gemeenteraadsverkiezingen. Een spannende en ínspannende tijd voor al die mensen die dag in, dag uit het beste willen zoeken voor de inwoners van hun stad of hun dorp. Het waardevolle werk dat zij doen staat deze dagen extra in de schijnwerpers. En soms wel op een heel bijzondere manier…

Willemien Treurniet, lijsttrekker van de ChristenUnie in Middelburg, heeft in de landelijke strijd om de titel ‘Beste raadslid van Nederland’ de top 12 bereikt. Een mooie erkenning van het waardevolle werk dat zij doet.

De jury schrijft daarover: ‘Willemien is zeer betrokken op de inwoners van gemeente Middelburg, in het bijzonder op kwetsbare groepen. Ze neemt veel initiatief, zet de agenda en houdt zonodig vast als een terriër.’

Dat onze raadsleden zó bekend staan, is een mooie steun in de rug. Ze zijn deskundig, betrouwbaar en hebben impact met de idealen die we uitdragen. Willemien vertegenwoordigt daarmee niet alleen zichzelf in de verkiezing voor Beste raadslid, maar al die lokale ChristenUnie-politici en bovenal ú, als betrokkene bij onze partij.

Op 20 maart, de dag vóór de gemeenteraadsverkiezingen, vindt de finale van de Beste raadslid-verkiezing plaats. Om in de finale te komen, moet Willemien zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Ik wil haar daar in steunen en vraag u hetzelfde te doen. Op de website besteraadslid.nl kunt u Willemien steunen met één klik op de knop (voor een eerlijke verkiezing wordt uw stem bevestigd via de mobiele telefoon, hier wordt verder niets mee gedaan).

Eerder behaalde ChristenUnie-lijsttrekker Gerdien Rots uit Zwolle de finale van de Beste raadslid-verkiezing, door alle steun vanuit de partij. Dat leverde mooie aandacht op voor haar en voor het waardevolle werk van de ChristenUnie-raadsleden in het algemeen. Steunt u dit keer Willemien? Klik hier en stem!

Alvast veel dank!

Hartelijke groet,


Gert-Jan Segers
Fractievoorzitter ChristenUnie Tweede Kamerfractie

Labels: