Werk, gezin en daar tussenin

maandag 25 september 2006 19:31

Gisterenmiddag heb ik Rianne opgehaald in Elst. Ze is erg enthousiast over het Wervelweekend van EO-Ronduit dat ze daar heeft meegemaakt. Fijn dat ze er zo van geniet om met zoveel jonge mensen bezig te zijn met de dingen van het geloof!

Vanmorgen breng ik Marieke met een grote tas naar school. Ze zit in de brugklas en gaat op schoolkamp. Toevallig ook in Elst.
Daarna reis ik door naar Den Haag. Een deel van de middag besteed ik aan een interview met oud-Den Haag Vandaag-verslaggeefster Wouke van Scherrenburg. Vorig jaar publiceerde ze een boek over ‘Vrouwen aan het Binnenhof’, nu zijn de mannen aan de beurt. Best aardig interview over wie ik ben en hoe ik in de politiek terecht ben gekomen.
In samenspraak met medewerkster Rita Klapwijk leg ik de laatste hand aan mijn nieuwe boek. Het zal nog voor de verkiezingen verschijnen. Het gaat over christelijke politiek, geloven in het publieke domein, islam en grondrechten. We nemen de correcties in de laatste drukproef door.

De rest van de dag bereid ik me voor op de Algemene Politieke Beschouwingen. Samen met de fractiemedewerkers ronden we onze tegenbegroting af, die we woensdag zullen presenteren. Het is geen totaal andere begroting, maar een bijstelling van de Miljoenennota: wij geven er duidelijk christelijk-sociale accenten aan. En dat is nodig ook!
Labels
André Rouvoet

« Terug

Reacties op 'Werk, gezin en daar tussenin'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.