Carolien Pape wint Persprijs voor Raadslid 2005

woensdag 28 december 2005 15:04

Cartoon Carolien PapePrijzen raadslid van het jaar uitgereikt

Dinsdagavond heeft in een gezellige volle studio van Radio 9 voor de eerste keer de prijsuitreiking plaatsgevonden van raadslid van het jaar. Zowel in Lopik als in IJsselstein konden raadsleden iemand uit hun midden nomineren.

In Lopik eindigden twee raadsleden gelijk: Gerrit Spelt van het CDA en Dick Gmelig Meijling van de VVD werden even vaak genoemd. Van Gmelig Meijling werd vooral zijn enorme inzet en groei gewaardeerd; Spelt werd geroemd om zijn dossierkennis.

De IJsselsteinse raadsleden kozen in meerderheid voor Michel Versteeg, fractievoorzitter van het CDA. Versteeg wordt gezien als iemand die zijn nek durft uit te steken. Ook kreeg hij alle lof voor zijn inzet, kennis en betrokkenheid. De lokale media in IJsselstein voegde aan de verkiezing een persprijs toe. Deze werd gegund aan Carolien Pape van de ChristenUnie. De journalisten van Radio 9, Zenderstreeknieuws, AD/Utrechts Nieuwsblad, AIS-tv, De Groene Gids, Info 66 en Onze IJsselstreek kende haar de prijs toe voor haar geweldige dossierkennis, de betrokkenheid bij haar kiezers en de integere manier waarop ze haar standpunten verdedigt en de waarden van haar christelijke achtergrond uitdraagt.

Alle verkozen raadsleden kregen een cartoon van zichzelf, gemaakt door Marleen de Wit; IJsselsteinse van geboorte en 17 jaar inwoner van Benschop.

 

« Terug

Reacties op 'Carolien Pape wint Persprijs voor Raadslid 2005'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2005

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari