ChristenUnie beste bestuurderspartij Twente

woensdag 28 december 2005 18:57

Bron: Reformatorisch Dagblad
 
Van onze correspondent
 
ENSCHEDE - De ChristenUnie levert de beste bestuurders van Twente. Dat blijkt uit de top 25 van Twentse bestuurders, georganiseerd door het Twentse weekblad de Roskam.
 
In de top 25 eindigt de Enschedese wethouder E. Helder (PvdA) op de eerste plaats, niet alleen vanwege zijn „bestuurlijke huzarenwerk” in Enschede, ook vanwege zijn prominente rol in de Twentse lobby.
 
Twee van de drie Twentse bestuurders van de ChristenUnie hebben hun plaats op de lijst behouden: wethouder T. de Weger van Enschede staat op de tiende plaats en burgemeester B. Koelewijn van Rijssen-Holten op de twintigste. Procentueel is de ChristenUnie qua sterke bestuurders de beste partij van Twente.
 
Net als vorig jaar heeft de gemeente Enschede relatief en absoluut de meeste bestuurders in de top 25, zij het één minder dan vorig jaar, van zes naar vijf. Hengelo heeft, net als Almelo, drie noteringen.
 
In Rijssen staan naast burgemeester Koelewijn ook de Rijssense wethouders W. Stegeman (CDA) en H. ter Keurst (PvdA) op de lijst. Stegeman staat op 18 en Ter Keurst op nummer 23.

« Terug

Nieuwsarchief > 2005

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari