Menno Helmus nieuwe hoofd Voorlichting Tweede Kamerfractie

Menno Helmus-EOdonderdag 09 december 2010 18:12

De ChristenUnie heeft in Menno Helmus een nieuwe voorlichter gevonden. Per 1 maart 2011 treedt hij als hoofd Voorlichting in dienst van de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie. Hij maakt daarmee een overstap van de Publieke Omroep (Evangelische Omroep) naar de landelijke politiek.

Bij het publiek is Helmus bekend geworden als presentator van diverse TV programma's waaronder Man/Vrouw en meer recent Helpdesk Live. Momenteel is Helmus als innovator en project manager bij de EO verantwoordelijk voor Multi Media projecten als JouwSpiritualiteit en de Pelgrimscode. De ChristenUnie is geen onbekende organisatie voor Helmus. Als voorzitter van de Werkgroep Evangelischen en kandidaat voor de Tweede Kamer is hij reeds actief voor de partij. Helmus: ,,De ChristenUnie is een partij met een programma dat voor ons land, juist nu, van veel betekenis kan zijn. Voeg daar de zeer capabele ploeg Kamerleden bij en je hebt als voorlichter een hele mooie uitdaging.”

De ChristenUnie is zeer ingenomen met de komst van Helmus. Fractievoorzitter André Rouvoet: ,,Ik zie uit naar de komst van Menno Helmus. Zijn ervaring in de media en uitgebreide netwerk kunnen van grote waarde zijn voor het werk van de fractie.”

Directeur Communicatie Shahied Badoella: ,,Menno heeft een neus voor politiek en een neus voor nieuws. De perfecte match om het ChristenUnieke geluid te vertolken naar de media.”

Helmus zal als voorlichter nauw samenwerken met de huidige voorlichters Jonathan van der Geer en Anne Paul Roukema.

Labels
Partij

« Terug

Reacties op 'Menno Helmus nieuwe hoofd Voorlichting Tweede Kamerfractie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2010 > december

Geen berichten gevonden