Statenfractie ChristenUnie bezoekt Bunschoten

Werkbezoek Statenfractie - groepsfoto11-12-2017 10:20 11-12-2017 10:20

Vrijdag 1 december bracht de Statenfractie van de ChristenUnie een bezoek aan Bunschoten en was er een ontmoeting met de nieuwe lijsttrekker en kandidaten van de ChristenUnie Bunschoten.

Omdat de Provinciale Staten een nieuwe griffier hebben, mevrouw Karin Peters, laten de Statenfracties haar kennis maken met bijzondere gebieden uit de provincie Utrecht. De Statenfractie van de ChristenUnie had hiervoor de gemeente Bunschoten uitgekozen en kwam samen met de griffier op bezoek bij de ChristenUnie Bunschoten.

Na een rondgang door de gemeente kwamen ze bij onze oude haven. Daar was wethouder Heinen om een kleine uitleg te geven over de waterkering. Na een mooie wandeling door het dorp was er een ontmoeting met de huidige fractie en nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen het museum het Vurhuus.

Arne Schaddelee, fractievoorzitter van de Statenfractie, feliciteerde de kandidaten met hun plaats op de lijst. Ook overhandigde hij aan lijsttrekker Alice Kok een mooie bos bloemen, die zij namens alle gekozen ChristenUnielijsttrekkers in de Provincie Utrecht in ontvangst nam.

De beide fracties sloten de middag af met een gesprek over zaken die de komende periode gaan spelen in de gemeente en waarin samenwerking met de provincie noodzakelijk is. Zo werd er aandacht gevraagd voor de aparte fietsstrook op de Amersfoortse weg en werd de ontsluiting van Vathorst-West besproken.

Labels
Bunschoten

« Terug

Nieuwsarchief > 2017 > december

Geen berichten gevonden